Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Bente Hammer, håndtrykte tekstiler

Maj 2018

 

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Bente Hammer

Nyker Hovedgade 32, Nyker

3700  Rønne

Tlf. +45 56963335

Email: bente@bentehammer.dk

Cvr.nr. 10827442

 

 

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger

Dine personoplysninger bruges til følgende formål:

 

– fremsendelse af varer, der er bestilt i vor webshop, telefonisk eller i vore butikker

– udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til arrangementer

– markedsføringskommunikation til dig er baseret på dit samtykke

 

Kategorier af personoplysninger, der behandles, herunder retsgrundlaget

Som udgangspunkt behandler vi alene ”almindelige personoplysninger” i form af registrerings- og kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, samt kropsmål/tøjstørrelse og forudbetalt køb  eller kreditkøb.

 

Deling af dine persondata

Vi videregiver ikke dine data til andre, ud over det offentlige – f.eks. SKAT, advokater og revisorer, såfremt det er påkrævet.

 

Hvor får vi dine personoplysninger fra

Vi har kun personoplysninger som er modtaget af dig personligt eller af tredie mand i forbindelse med gavekøb, hvor vi har brug for at vide, hvem gaven skal sendes til.

 

Opbevaring af oplysningerne

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, de er relevante for dig og os.

Transaktionsoplysninger opbevarer vi i op til 3 år i henhold til lovgivningen.

 

Dine rettigheder

Du har altid ret til at:

–  se dine personoplysninger

–  få urigtige oplysninger om dig selv slettet

–  forlange at blive slettet fra vores mailingslister

 

 

Spørgsmål og eventuelle klager

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakt os på email eller telefonisk. Skulle du være utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, bedes du venligst kontakte os, og vi vil gøre vort bedste for at tilgodese dine synspunkter. Din integritet er meget vigtig for os, og vi vil altid bestræbe os på at behandle dine personoplysninger på den bedste og sikreste måde. Hvis du imidlertid mener, vi ikke opfylder vore ambitioner, har du altid mulighed for at indgive en klage over vor behandling af dine personoplysninger til www.datatilsynet.dk.

 

Revidering af privatlivspolitikken

Vi opdaterer denne privatlivspolitik, hvis der sker ændringer i den måde, vi behandler dine
persondata på. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vor hjemmeside.